Info inför SM i innebandy

Vid ankomst till idrottshuset i Jönköping kommer kuvert med matbiljetter delas ut till samtliga lag. Varje kuvert kommer innehålla 2 st matbiljetter per spelare. En till lunch samt en till banketten. Lunchen kommer serveras på pingstkyrkan som ligger precis utanför idrottshuset. Banketten kommer äga rum på Velvet lounge på Västra Storgatan. Det kommer vara insläpp från 18:00 och framåt. Där kommer vi umgås och ha trevligt några timmar. För dom som vill fortsätta kvällen så går vi vidare till Club 90 000. Förköpsbiljetter kommer säljas under dagen och kvällen.
Hotellet som är bokat är John Bauer Hotell. Vid ankomst till hotellet anger man lagnamn så ska rumsindelning vara gjord så allt går så smidigt som möjligt.

Spelschema alla matcher

Hoppas på en trevlig och spännande dag med bra innebandy!
Vid frågor kontakta
Adam Lomstad  0761-628011
Johan Eriksson 0736-269020

Varmt välkomna
Jönköpings Räddningstjänst

Lottning till rinkbandy oldboys klass 2018

Vi spelar första omgången med två gruppspel, med 4 lag i varje grupp, där alla möter alla. Speltid 2 x 15 min och man delar på kostnad av ishall, domare och samkväm efter matcherna. Man har ett lag som kontakt lag och de samordnar var man har gruppspelet. Två lag från varje grupp går till slutspel. Kontakt laget meddelar resultaten till christer@slona.st
Kontaktpersoner finns under sport ( rinkbandy ) på hemsidan till höger.

Sista speldag 10 januari och slutspelet under februari.

Grupp 1 : LULEÅ, Storstockholm Norr, Nacka, Söderhamn.
Grupp 2 : SÖDERTÖRN ÖST, Umeå, Brännkyrka/Farsta, SalaHeby.
Kontakt lag är lag med STORA BOKSTÄVER

Ansvariga för rinkbandyn 2018 är:
Fredrik Lundqvist Luleå och Christer Sjöberg
2017 – 11 – 19.

Lottning till rinkbandy allmän klass 2018

Vi spelar med gruppspel i 4 grupper i omgång 1, med 4 lag i 3 grupper och 1 grupp med 5 lag, där alla möter alla. Speltiden är 2 x 15 min och i 5 lags gruppen 1 x 20 och man delar på kostnad av ishall, domare och samkväm efter matcherna. Man har ett lag som kontakt lag och de samordnar var man har gruppspelet. I år är  18 lag anmälda. Två lag från varje grupp går vidare till kvartsfinal. Sedan utslag som förut till slutspelet. Kontakt laget meddelar resultaten till christer@slona.st
Kontaktpersoner finns under välj sport ( rinkbandy ) på hemsidan till höger.

Omgång 1 spelas senast 23 januari, omgång 2 under februari. Slutspelet under mars.

Grupp 1: UMEÅ, Bergslagen, Farsta, Boden, Söderhamn.
Grupp 2: BRÄNNKYRKA, Höglandet, Nerike, Luleå.
Grupp 3: JÖNKÖPING, Attunda, Kristianstad, Nerf, Södertörn Väst.
Grupp 4: KARLSTAD, Södertörn Öst, Borås, Tranås.
Kontakt lag är lag med STORA BOKSTÄVER.

Ansvariga för rinkbandyn 2018 är
Fredrik Lundqvist Luleå och Christer Sjöberg.
2017- 11 – 19.

Resultat Mjuktennis

Mjuktennis har gjort sitt första prövoår och det med ett stort deltagarantal i de bägge klasser som det spelades i. Inte mindre än 31 delatagare var anmälda från sex olika städer, men så klart var det Storgöteborg som dominerade med 20 anmälda spelare. Tävlingen var under en dag och började redan klockan 08.00 och sista matchen slutade 17.45, så det var en dag med många och långa matcher. Eftersom detta var den första tävlingen i denna gren fanns det inga uppgifter på hur förmågan var hos deltagarna, så därför lottades de olika poolerna, med blandad förtjusning. Alla var nöjda efter dagens alla matcher i Hall Of Flame på Frölunda brandstation och det hela avslutade med en kamratmåltid och en pristutdelning, som gick till de tre fämsta i både A och B- slutspelet. Nästa år kommer Storgöteborg att arrangera denna tävling igen, men då kommer den att vara någon gång under mars månad.

Se alla resultat här.