Nordiska brandmästerskapen

Nordiska Brandmästerskapen startade 1935 och då var Göteborgs brandkår en av iniativtagarna, så därför är denna stad med som arrangör förutom de övriga huvudstäderna Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm. Sverige, Norge och Finland har med det fotbollslag som blev mästare året innan i respektive land. Spelen är varannat år och nästa gång är det Storstockholm som är arrangör 2020.

Förutom fotboll ska någon form av löpning med i programmet. Det är upp till arrangörsstaden att förutom dessa grenar även ta med en eller två extragrenar. Göteborg valde innebandy och det är ett populärt val. Som social gren valde Göteborg boule, som är en sport som passar alla.

Se alla resultat här.

Tävlings-PM Cykel-SM

Nu börjar det bli hög tid att anmäla dig till årets Cykel-SM.

Allting är nu satt och här kommer det efterlängtade Tävlings-PM som vi knåpat ihop.
Som en liten extra teaser för dig som går och funderar på att anmäla dig så kommer vi genom Cykeltillverkaren Kronan att bland annat kunna lotta ut en sprillans ny Kronancykel till en av er som är med och deltar. Värt att anmäla sig nu va!
Tack Maria för ert generösa bidrag.

Är du inte anmäld? Du hittar hur du gör här nedan. Vi finns även på facebook, sök på
Polis och Brand SM 2018 i Örebro

TävlingsPM
Anmälan 2018 Cykel SM

WO i fotbollen

Det är alltid lika tråkigt för de lag som blir drabbade av att lag lämnar WO till gruppspelet. Det kommer också till fasta avgifter för de lag som nu finns kvar i grupperna.
På förekommen anledning och genom skrivelse från några stationer till styrelsen så justerades bla detta i TB för fotbollen inför 2018 och som godkändes på årsmötet i Sundsvall.
I dessa går att läsa:

Wo:
Lämnar ert lag walk-over efter det att lottningen är gjord kommer en wo avgift att tas ut på 1000:- som omedelbart ska betalas in till SBRIFs bankgiro 5894-1683. Pengarna tillfaller sen de övriga lagen i gruppen för att täcka de fasta kostnader som de har för det bokade arrangemanget.

Så nu uppmanar vi er lag som lämnat WO att efterfölja det beslutade, vissa lag har redan betalat in sin WO avgift. Men inte alla.

MVH Fredrik