Anmälan till rinkbandy SM i allmän och oldboys klass 2018.

När ni har betalat 300:- i anmälningsavgift till bg:5894-1683 är ni anmälda. Mejla vilken kår, klass, kontaktperson och mailadress till christer@slona.st Sista anmälningsdag är 10 november. Det blir samma upplägg som förra året med gruppspel i första omgången.

Så här var förslaget som vi införde under 2016 och var uppskattat som även kommer att genomföras på samma vis 2018, och förändringar i spelschemat  blir för båda klasserna om det blir anmält tillräckligt många lag .

Och det innebär att första omgången kommer att spelas som en mindre dagturnering där man är upp till 4 lag per grupp och spelomgång där varje grupp kommer att utformas så den blir geografiskt praktisk, så att det blir så korta resor som möjligt.

De lagen som går vidare kommer att genomföras som cupspel. Och därefter slutspel som vanligt med 4 lag per klass

Genomförandet blir då i första omgången att alla lag möter varandra ex, är man fyra i gruppen och då blir det tre matcher per lag. Detta innebär också att vi får korta ner speltiden lite och förslag är om man är fyra lag så spelas varje match 2×15 min, är man bara tre lag kan man kanske spela 2×20 min per match. Angående speltid så kom gärna med synpunkter på hur ni skulle vilja ha det.

Ni som anmäler er kår funderar också på om ni har möjlighet att stå som värd för första omgången.

Anmälda lag : Söderhamn a + o, Karlstad a, Höglandet Nässjö a, Bergslagen a, Nerike a, Södertörn Öst a + o, Nacka o, Luleå a + o, Brännkyrka/Farsta o, Brännkyrka a, Farsta a, Jönköping a, Borås a, Sala/Heby o, Nerf a. Attunda a, Kristianstad a, Boden a, Stockholm norr o, Tranås a, Umeå a + o

Christer Sjöberg  070 / 593 18 72
Fredrik Lundqvist Luleå  070 / 626 02 60
2017 – 10 – 03

 

4 reaktion på “Anmälan till rinkbandy SM i allmän och oldboys klass 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *