Brand-SM i alpint o skidor Sundsvall 2018

Ny info!

2018 kommer brand-SM i alpint och längdskidåkning att arrangeras av Sundsvall räddningstjänsten (Medelpads räddningstjänstförbund) OBS! blir den 14-15 mars 2018. Så boka upp er nu för vecka 11 att åka till Sundsvall.

Inbjudan
PM / Tävlingsinformation
Boendeförslag

Anmälan till de individuella tävlingarna, längd och alpint
Anmälan till längdstafetterna

Varmt välkomna!

4 reaktion på “Brand-SM i alpint o skidor Sundsvall 2018

    • Hej Lisa!
      Som det står på hemsidan så kommer inbjudan och övrig info inom snar tid troligen i slutet på denna vecka om inte så i början på nästa vecka. Och då finns det kontakt uppgifter till Sundsvall. Annars mail undertecknad dina frågor så kollar jag upp och återkommer med svar. Mvh! Lennart L SBRIF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *