Nu kan du anmäla ditt lag i fotbollen

Förlängd anmälan tom 27 april

För att anmäla ditt lag så mejlar du:
Kår, Klass, Kontaktperson, mejladress samt mobilnummer till kontaktperson till
fredrik.backlund@nerikesbrandkar.se

Efter det betalar ni in anmälningsavgiften på 300:- till SBRIF på bankgiro 5894 – 1683.
OBS!! Bara anmälningar via mejl är giltiga.

Nytt för i år kommer vara att vi försöker att få större grupper/ fler grupper och att slutspelen till och med kan avgöras med kvart-, semi- och final i de klasser det finns tillräckligt med lag.
Detta för att få till så många matcher som möjligt för er lag när ni åker.
Detta innebär att den utslagsomgång som var efter gruppspelen förra året kommer att tas bort. Detta tack vare att några lag önskat detta.

Nya reviderade Tävlingsregler finns nu under fliken fotboll, se till att läs dem nu direkt innan säsongen drar igång. Det mesta är sig likt mot föregående år. Den viktigaste ändringen är att lag i gruppspel/slutspel delar på de fasta kostnaderna.Och att WO avgifter kommer att tas ut om lag drar sig ur en grupp för att täcka just de fasta kostnader som delas på gruppens lag. Detta administreras av SBRIF.

Klasser för 2018 är 11-manna, 7-manna senior och 7-manna oldboys. Årets oldboys slutspel kommer att arrangeras Medelpads Rtj i slutet av september. Mer info kommer senare.

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 27/4.

Anmälda lag 10/4

11-manna: Göteborg, Jönköping, Nerike, Södertälje
7-manna Oldboys: Storstockholm, Svedala, Kristianstad
7-manna Allmän: Söderhamn, Göteborg, Karlstad, Nerike, Jönköping, Storstockholm, Kalmar, Svedala, Umeå, Värnamo, Luleå, Skåne Nordväst, Bergslagen, Oskarshamn, NÄRF, Uppsala, Kristianstad, Landskrona, Borås, Nacka, Botkyrka, Södertälje

Frågor så mejla eller ring

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *