Fråga oss

Ett enkelt sätt att ställa en fråga till SBRIF är att använda kommentarsfältet nedan eller mail någon i styrelsen.

26 reaktion på “Fråga oss

 1. Försökte kolla vad som gäller med avståndsmätare på Brand-SM i golf, men hittade inget…får man ha en laserkikare för avståndsmätning?

  • Hej Martin!
   Angående avståndsmätare så följer vi golfförbundets regler och rekomendationer. Så generellt så har det varit okej med dessa hjälpmedel men om arrangerande förening vill sätta upp andra förutsättningar så kan det bli ett förbud mot anståndsmätare.
   Men jag tror inte detta kommer att bli aktuellt. MVH! Lennart Larsson ordf SBRIF

 2. Halloj!
  Hur går det tillväga om man önskar införa ny sport i brand sm? Vore roligt att prova anordna brand sm i crossfit. Mvh Emelie Rapp

  • Hej Emelie!
   På din fråga angående ny tävlingsgren. Skriv en motion till styrelsen och berätta namn på tävlingsgrenen och hur tävlingsmomentet genomförs med ex klassindelning, eventuella regler mm.
   Som info har vi idag 14 olika med brand-SM status och eftersom vi som sitter i styrelsen jobbar med detta helt idiellt, så känner vi att detta är vad vi klara att sköta och driva runt till en fungerande verksamhet.
   Men vi är öppna för nya ideer och förslag så skicka en motion så får vi ta upp frågan i styrelsen och ta ställning till det då.
   Med vänliga hälsningar! Lennart Larsson förbunds ordf

   • Tack så mycket Lennart! Det ska jag göra 🙂 Jag kan självklart ställa upp och hjälpa till om det eventuellt införs en ny tävlingsgren. // Mvh Emelie

 3. Hej på er, två frågor!

  På första sidan står det att alla medlemmar i BRF är automatiskt medlemmar i SBRIF, innebär det att man bli registrerad med automatik och betyder det att medlemsavgiften redan är betald i och med detta?

  Fråga två, hur får man ta del av inbjudan till exempelvis Golf SM i Kristianstad som undertecknad är intresserad av att delta i?

  MVH Jörgen / Deltid Karlstadsregionen

  • Hej Jörgen! Angående medlemskap så är BRF centralt medlem i SBRIF och innebär om någon enskild person vill vara med så går detta bra att få deltaga i brand-SM arrangemang. Men vill man få info och inbjudningar sända till sig, då måste man vara en enskild medlem och då betalar man 200 kr som medlemsavgift, alternativt är att din kår blir medlem i SBRIF. De olika avgift nivåerna finns att läsa om under fliken SBRIF och bli medlem.
   Fråga 2, angående alla inbjudningar och info så läggas det alltid ut på SBRIF,s hemsida.
   Vill du veta mera maila gärna mig.
   Vänliga idrottshälsningar!
   Lennart Larsson
   Ordf SBRIF

 4. Hej, jag undrar hur och när anmälan till rinkbandyn öppnar?!
  Vi på NÄRF ämnar att anmäla lag till allmän klass och oldboys.

 5. hej! har lite frågor kring tidsramarna på ultimate OCR som går av stapeln den 29 aprill, vet man ungefär tid punkt då loppet kommer starta, samt finns det någon ungefärlig tid när loppet kommer vara avklarat?

 6. hej! har lite frågor angående tidsramarna på Ultimat OCR loppet som går av stapeln den 29 aprill i Stockholm. vet man ungefärlig tid loppet kommer starta samt sluta? vilken klass kommer man starta i ?

 7. Får man delta i SBRIF:s tävlingar om man har tagit ut sin avtalspension och
  betalar fortfarande årsavgiften till Idrottsföreningen???

 8. Hej!

  Kommer ni att anordna anmälan till halvmarathon i Stockholm i år ?

  Med vänlig hälsning
  Alexandra, Brandskyddsföreningen

  • Hej
   Nej vi kör brand-SM i samband med Göteborgsvarvet i år också. Så det blir inget brand-tävling på Stockholm halvmarathon.
   Men till Tjurruset i Stockholm den 6/10 är det brand-SM i terränglöpning.
   // Jonathan

 9. Hej! Nu när Tjörn Triathlon har lagt ner, ligger det några planer på att hitta en ny tävling som kan tänkas stå som vård för brand-SM inom grenen? Finns kanske inte så många att välja på förvisso men det hade varit kul med en fortsättning. Borås Triathlon borde kunna ligga bra till i så fall. Finns både stafett och singelklass.

  Annars kunde kanske en olympisk distans bli spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *