Kategoriarkiv: Rinkbandy

Rinkbandy-SM oldboys

Fem lag kom till Stockholm för att göra upp om årets Brand-SM i rinkbandy för oldboys. Tyvärr var det bara 6 lag anmälda från början vilket ledde till att SM skulle avgöras på en dag utan inledande kvalomgångar för att få fram finallagen. Alla lag mötte alla och de 2 bästa fick göra upp i… Läs mer »

Resultat Rinkbandy Allmän 23/24

Under tisdagen avgjordes den allmänna klassen i rinkbandy i Ritorps ishall, Solna. De tre kvarvarande lagen Nerike, Storstockholm och Umeå skulle göra upp om pokalerna. Första matchen ut var Nerike mot Storstockholm och där segrade Storstockholm med 9-5. I andra matchen fortsatte segrandet för Storstockholm och Umeå besegrades med 9-1. Därmed var arrangörerna Storstockholm klara… Läs mer »

Resultat Rinkbandyn

Lagen är nu indelade i grupper och varje grupp har ett lag i kursiv stil som fungerar som spindeln i nätet i gruppen. Vars uppgift är att se till att kontakt skapas inom er grupp. Tips! Skapa en WhatsApp grupp som ni kan kommunicera genom så missar ingen infon. Det är inte så att den… Läs mer »

Rinkbandy SM allmän klass 22/23

Här kommer det en rapport från det uppskjutna slutspelet från förra säsongen, 22/23.Det kom att spelas färdigt i Stockholm och de fyra kvarvarande lagen lottades i två semifinaler. Nerikes brandkår mot Södertörn Öst och Umeå mot Storstockholm.  Vidare till finalen gick Södertörn Öst genom att besegra Nerikes brandkår men 7-4.Och på andra halvan tog Umeå en… Läs mer »

Anmälan rinkbandy 23/24

Det börjar bli dags att anmäla sig till rinkbandyn. Och nytt för i år är att jag, Fredrik Bäcklund, tar över ansvaret i förbundet efter Fredric Lundqvist.  Vi har även uppdaterat tävlingsbestämmelserna lite så skriv ut dem och gå igenom dem så ni alla vet vad som gäller. De nya finns på hemsidan under fliken… Läs mer »

Rinkbandy-SM oldboys

Äntligen kunde vi avsluta ett slutspel i oldboys klassen.Vi hade slutspelet i Stockholm i Nacka ishall och alla Stockholms lagen hjälptes åt med att ordna detta slutspel. Slutspelet startade med en sedvanlig lottning och kl 10:00 spelades första matchen. Kl 13:00 spelades finalen och därefter samlades vi på Nacka brandstationen för samkväm med mat/dryck och… Läs mer »

Rinkbandy-SM

OldboysSlutspel kommer att ske i Stockholm.Anmälda lag:Storstockholm NorrStorstockholm BrännkyrkaSödertörn ÖstLuleå Allmän klassGrupp 1: Södertörn Öst – Söderhamn 4-3Söderhamn – Luleå 1-3Södertörn Öst -Luleå 4-2Dvs Södertörn Öst gruppvinnare Grupp 2:Umeå – Örnsköldsvik 8-1Umeå – Medelpad WO MedelpadÖrnsköldsvik – Medelpad WO MedelpadDvs Umeå gruppvinnare Grupp 3:Storstockholm – Karlstadsregionen 7 – 2Karlstadsregionen – Södertörn Väst 0 – 2Storstockholm… Läs mer »

Rinkbandy-SM

Nu öppnar vi upp anmälan för Brand-SM i rinkbandy. Gör er anmälan på https://forms.gle/hBw7n6oLPEQa4q9V6 senast 31/10.

Rinkbandy-SM

Nu öppnar vi upp anmälan för vinterns Rinkbandy-SM. Två klasser som vanligt. Allmän och oldboys. Anmälan görs via https://forms.gle/9SgQtsPwNgdZhcNG8 senast 10 december. Anmälan efterföljs av inbetalning om 300:- per lag som deltar och betalas in till BG: 5894-1683 eller swish 1230896407, märk inbetalningen med kår och klass. Att som läget är nu så ser vi… Läs mer »

Inställt – Rinkbandy-SM oldboys

Den 4 april var det tänk att köra slutspelet för oldboys i Rinkbandy-SM i Huddingehallen i Stockholm. Detta är nu inställt pga rådande läge med Coronavirus. Vi får återkomma med ev nytt speldatum eller om vi får ta nya tag till våren 2021.