Kategoriarkiv: Innebandy

Inställt – Innebandy-SM

Pga rådande läge med coronaviruset skjuter vi fram Innebandy-SM och hoppas kunna köra det i höst. När: Onsdagen den 8/4 Var: Iscar Arena och Norrgårdshallen, Norra Esplanaden 19, 57434 Vetlanda. Hallarna är sammankopplade med varandra. Anmälan senast 21/3. Se hela inbjudan här.

Innebandy-SM

Tyvärr blir det inget Innebandy-SM 2019. Vi har inte lyckas få till et bra arrangemang. Vi hoppas kunna genomföra turneringen senare i vinter. Vi återkommer när vi vet mer.

Innebandy-SM spelschema

Lördagen den 27 oktober blir det Brand-SM i innebandy i Karlstad. Efteråt blir det bankett och blåljusfest. Sista anmälningsdag är 1/10 och först till kvarn, max 12 lag. Se inbjudan här. Spelschemat finns här.

Innebandy-SM

Jönköping arrangerade årets Innebandy i Idrottens hus i centrala Jönköping. Denna gång blev det 12 lag som delades in i två pooler, så det blev många matcher för en del lag. Sammanlagt blev det 34 matcher under dagen. Ett stort Grattis till Karlstad för Guldet och som tack kommer de att arrangera SM 2018. Tabell… Läs mer »

Info inför SM i innebandy

Vid ankomst till idrottshuset i Jönköping kommer kuvert med matbiljetter delas ut till samtliga lag. Varje kuvert kommer innehålla 2 st matbiljetter per spelare. En till lunch samt en till banketten. Lunchen kommer serveras på pingstkyrkan som ligger precis utanför idrottshuset. Banketten kommer äga rum på Velvet lounge på Västra Storgatan. Det kommer vara insläpp… Läs mer »

Innebandy-SM – Fulltecknad

Brand-SM i innebandy 2017 kommer att spelas i idrottshuset i Jönköping. Datum för turneringen är den 7 dec. Jönköpings Räddningstjänst hälsar er välkomna. Eftersom denna turnering kommer att ha en begränsning på 12 lag som kan delta, så kommer först till kvarn gälla och laget är anmält när deltagaravgiften är betald. Dock senast 1 november.… Läs mer »

Innebandy-SM

Göteborg arrangerade åter en endagarsturnering i Innebandy i multisportarenan på Kviberg. Denna gång blev det 11 lag som delades in i två pooler, så det blev många matcher för en del lag. Sammanlagt blev det 29 matcher under dagen och på slutet var det spännande vilka lag som skulle ta sig vidare till finalen. Se… Läs mer »

Brand-SM Innebandy 2016

Brand-SM i innebandy kommer även 2016 att spelas på Prioritet Serneke Arena. Speldatum är 9 december och boendet kommer vara på arenan. Reglerna är enligt vanligt seriesystem och vi spelar målvakt + 5 utespelare (max 12 spelare per lag).

Innebandy-SM

Brand-SM i Innebandy kommer att spelas i Göteborg igen, närmare bestämt den 9 december. Gör gärna redan nu en intresseanmälan till Patrik Larsson på antingen på telefon 0702-779046 eller maila till patrik.larsson@rsgbg.se om ni vill vara med och spela. Det blir på samma ställe Kvibergs Arena som förra året och samma upplägg

Innebandy-SM

Den 9 december var det äntligen dags för det första officiella Brand-SM i innebandy. Turneringen avgjordes i Göteborg. Det spelades sammanlagt 34 matcher under dagen och stundtals gick det ganska hett till och blandade känslor när det drog ihop mot slutet och man plockade målvakten för en eventuell kvittering.