Resultat Rinkbandy Allmän 23/24

Av | 9 april, 2024

Under tisdagen avgjordes den allmänna klassen i rinkbandy i Ritorps ishall, Solna.
De tre kvarvarande lagen Nerike, Storstockholm och Umeå skulle göra upp om pokalerna. Första matchen ut var Nerike mot Storstockholm och där segrade Storstockholm med 9-5. I andra matchen fortsatte segrandet för Storstockholm och Umeå besegrades med 9-1. Därmed var arrangörerna Storstockholm klara som seriesegrare och vinnare av årets SM. Sista matchen mellan Umeå och Nerike skulle fördela silver och brons till respektive lag. Nerike knep silvret genom seger med 8-3 och Umeå slutar trea.
Stort tack till Storstockholm för att ni arrangerade slutspelet och även tack till Umeå och Nerike för att ni tog er till Ritorp så slutspelet blev av.

Stort grattis till segrande Storstockholm

2:orna Nerikes Brandkår

3:orna Umeå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *