Kategoriarkiv: Badminton

Inställt – Badminton-SM

Tyvärr han vi tvingats ställa in Brand-SM pga för få deltagare. Den 7 november blir det Brand-SM i badminton i Sportarenan – Åkeredshallen i Göteborg. Matchstart kl 9. Tre klasser i både singel och dubbel. Senior, Oldboy och Veteran. Se hela inbjudan här.Anmälningsblanketten finns här.

Resultat badminton

Efter ett omfall med flytt av både stad och datum kom 24st deltagare till årets brand-SM i badminton till Karlskrona den 5 december. Tyvärr är det fortfarande få deltagare och i år från bara 4st olika räddningstjänster. Hoppas vi blir fler nästa år. Hela resultatlistan.

Resultat Badminton

Det var 18st spelare från 4st olika räddningstjänster som gjorde upp om medaljerna i årets badminton-SM. Tävlingarna hos i Karlskrona den 2 november. Se alla resultat här.

Badminton-SM

Den 24 november avgjordes årets Brand-SM i badminton i Karlskrona. 30st deltagare där Storgöteborg tog hem vandringspriset på målfoto före hemmalaget Karlskrona. Se hela resultatlistan här.

Badminton-SM

Den 12:e november arrangeras badminton -SM i det vackra Oskarshamn. Anteckna datumet så ses vi i Småland. Praktisk information kommer postas i höst. Varmt välkomna! /Tävlingskommittén Oskarshamn