Info inför SM i innebandy

Av | 23 november, 2017

Vid ankomst till idrottshuset i Jönköping kommer kuvert med matbiljetter delas ut till samtliga lag. Varje kuvert kommer innehålla 2 st matbiljetter per spelare. En till lunch samt en till banketten. Lunchen kommer serveras på pingstkyrkan som ligger precis utanför idrottshuset. Banketten kommer äga rum på Velvet lounge på Västra Storgatan. Det kommer vara insläpp från 18:00 och framåt. Där kommer vi umgås och ha trevligt några timmar. För dom som vill fortsätta kvällen så går vi vidare till Club 90 000. Förköpsbiljetter kommer säljas under dagen och kvällen.
Hotellet som är bokat är John Bauer Hotell. Vid ankomst till hotellet anger man lagnamn så ska rumsindelning vara gjord så allt går så smidigt som möjligt.

Spelschema alla matcher

Hoppas på en trevlig och spännande dag med bra innebandy!
Vid frågor kontakta
Adam Lomstad  0761-628011
Johan Eriksson 0736-269020

Varmt välkomna
Jönköpings Räddningstjänst

En reaktion på “Info inför SM i innebandy

 1. Johan Eriksson

  Hej på er.

  Vi förstår att många lag har långt att åka. Den tidiga starten beror på att det har varit svårt med halltider i Jönköping pga av att kommunens skolor har gymnastik i Idrottshuset på dagarna samt att alla lag lag ska få minst 5 matcher . Vi vill därför erbjuda alla lag som vill komma hit redan på onsdagen att övernatta i gymnastikhallen på stationen. (Luftmadrass) Frukost ingår!

  Hör av er om ni är intresserade.

  Johan Eriksson 0736-269020

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *