Slaggolf för alla på Golf-SM i Kristianstad ?!

Av | 27 juli, 2014

Hej alla Open golfare!Har en fråga till er om det finns intresse att även ni spelar slaggolf på golf-SMDärför vill förbundet ha in era synpunkter i denna fråga. Fördel är att alla har möjlighet att även tävla i lag-SM även om man råkar att vara ensam som spelar i openklassen men har andra som tävlar i övriga klasser och då kunna få bilda lag med någon av dessa. Så tycker ni som spelar i openklassen att vi kan ändrar detta till årets golf-SM nere i Kristianstad är okej, kom med synpunkter ju snabbare dessto bättre, maila Hasse eller Lennart på SBRIF era svar. hans.eriksson@ssbf.brand.se, lennart.larsson@serf.se

PS!Finns fortfarande möjlighet enligt Anders Rantantalo att anmäla sig till årets golf-SM. Info mm, golf-SM se länk.www.laget.se/brandkarensif.
Varmt Välkomna önskar Räddningstjänsten i Kristianstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *