Efterlyses Innebandy arrangörer!

Av | 10 juni, 2015

Hej Idrottsvänner!

SBRIF har tänkt att ta upp Innebandy som en officiell SM-gren.Men då är förutsättningarna att vi har intresserade föreningar eller kårer som kan tänka sig att ta på sig att arrangera denna turnering och då vill vi ha lite framförhållning på arrangörs sidan. Och det innebär att vi vill ha fler än en intresserad så att vi kan planera denna verksamhet flera år framöver till både 2015,2016 och helst även 2017. Förbundet vill inte starta upp en verksamhet som kanske bara blir en dagslända, utan vi vill att det blir något som alla tycker och vill skall vara en framtida idrottsgren.

Tanken är att denna turnering eller slutspel skall genomföras under sen höst i november månad, kan vara sent oktober eller tidigt i december om det passar bättre då.

Förslag från förbundet är att man genomför detta under skolans novemberlov, för att det kanske är enklare att komma åt lämpliga lokaler då

Därför vill förbundet ha in intresserade Räddningstjänster eller Kårer som kan tänka sig att ta på sig denna uppgift.

Med hopp om att detta blir en kul och rolig framtids idrottsgren i SBRIF anda.

Regler och spelform är att vi kommer att följa officiella innebandy förbundets regelverk.

Kort spelform fem + målvakt stora mål och fulla mått på planen, däremot kan speltiden eventuellt ändras, men att varje match är minst 20 minuter, speltid styrs beroende på hur stort intresse och det avgöra ju då också hur långa varje match kan spelas.

Så varmt välkomna med er intresse anmälan

Maila intresse till lennart.larsson@serf.se

En reaktion på “Efterlyses Innebandy arrangörer!

  1. Stefan

    Hur går det med detta, är de några som verkar intresserade av att arrangera?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *