Slutspel 7 – manna oldboys klass 2015 i Malmö.

Av | 23 september, 2015

 

Oldboys slutspelet 7 – manna fotboll kommer att arrangeras av Malmö torsdagen 24 september. Mer info kommer inom kort. ( OBS nytt datum ). Deltagande lag är 8 st.
Jönköping, Borås, Svedala, Storstockholm, Malmö, Södertörn, Medelpad och Umeå.
Deltagande lag i blir 5 st. Södertörn, Medelpad och Umeå kommer ej. Slutspelet kommer att avgöras i serieform där alla möter alla. Förslag till speltid 2x 15 min eller 2 x 12. Några lag spelar 3 och 4 matcher efter varandra.

Matcherna kommer att spelas mellan 09.00 och 16.00. Boende rekomenderas First Hotell Jörgen Kock och First Hotell Mortensen som båda liger centralt,man kan även finna andra alternativ på¨nätet. Mer info om banketten kommer inom kort.Banketten är en trerätters meny och kostar 200 :- pp.Betala in på bg: 5322 – 2881 så snart ni vet hur många som kommer.Kontaktman i Malmö är Håkan  Svensson 070 / 734 28 28.
Meddela senast 14 september till Håkan, hur många som kommer, så han kan beställa till banketten.

Ett stort Grattis till Malmö till Guldet och för ett bra arrangemang av slutspelet och kvällens bankett. Slutspelet spelades i serieform där Malmö vann på bättre målskillnad över Jönköping. Båda lagen vann sina matcher och deras match slutade oavgjord.

2015 – 07 – 15
2015 – 08 -27
Christer Sjöberg
tf tävlingsledare

En reaktion på “Slutspel 7 – manna oldboys klass 2015 i Malmö.

  1. Andreas

    Hej, Södertörn old boys är tydligen för gamla för att spela fotboll så vi får inte ihop lag till Malmö slutspelet.
    Behöver därför lämna ett tråkigt återbud där.

    Mvh

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *