SM i Terränglöpning är avgjort

Av | 3 oktober, 2015

I ett mestadels soligt Stockholm och ett perfekt löparväder avgjordes idag Terränglöpningen på Norra Djurgården. Stiglöpning, hopp över gamla omkullfallna ekar, hinderbana och djupa kärr var några av hindren som skulle passeras på tjurrusets milbana. De allra flesta var mer eller mindre dränkta i lera och brandkårsdeltagarna var näst intill omöjliga att urskilja ur mängden. Ett alltid lika bra jobb från BIK Stockholm som håller i trådarna runt arrangemanget. En lista med topp-3 i samtliga klasser finns under terränglöpingsfliken. Att brandmännen står sig bra i löpning är det inget snack om. Av de sex främsta platserna i på herrsidan la brandmännen beslag på platserna 3-6, inte illa! Alla resultat finns här.
På återseende nästa år igen.

//Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *