Cykel-SM inställt

Av | 10 april, 2020

Så här tänker vi som arrangörer.

Det är tråkigt att behöva meddela alla cyklister, funktionärer med flera som har sett fram emot 2020 års tävlingar i Halmstad och Varberg.

Med tanke på myndigheters uppmaningar och restriktioner ser vi ingen möjlighet att kunna genomföra eventet utan att bryta mot dessa. Kanske hade vi kunnat minimerat risken att sprida smitta vidare på plats hos oss med åtgärder och speciallösningar.

Men med hänsyn till att vi inte ska resa inom landet i onödan, inte ha fler deltagare än 50 personer är det omöjligt för oss att genomföra arrangemanget som planerat. Signalvärdet är också en stor bakomliggande orsak till vårt förslag till våra förbund. Vi ska kunna försvara våra val inför allmänheten.

Jag är övertygad om att alla har förståelse för vårt val även om det så klart är tråkigt.

Vi som arrangörer ser däremot fram emot 2021 då vi hoppas få nytt förtroende att genomföra arrangemanget på samma tid och plats.

Om det lugnar ner sig mot hösten i år tänker vi erbjuda er alla att komma till oss för en trivselaktiviteten istället. Vi tänker att på enklaste sätt samlas en helg för att tillsammans provköra tempo banan, ett gemensamt rullpass i några grupper och avsluta med en måltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *