Cykel-SM 2020, Vi möts ändå!

Av | 5 maj, 2020

Nej inte rent fysiskt utan semi interaktivt. Läs mer nedan och kika in på Facebooksidan Polis och Brand Cykel 2020

Vi ger inte upp i första taget! Riktiga SM gick tyvärr inte att genomföra men istället kommer vi arrangera ett semiinteraktivt inofficiellt Polis och Brand SM ?! Detta är ett koncept som exploderat runt om i världen i dessa tider. Zwift kräver viss utrustning och abonnemang, detta kan alla köra. 20km individuellt tempo
TID: 25-31 maj
PLATS: Valfri
INFO: SM-tävlingen går ut på att man väljer ut en bana utomhus på 20km med vändpunkt, dvs 10km ut och 10km samma väg tillbaka. Helt valfri banprofil. Sedan har man hela SM-veckan på sig, 25-31 maj, att köra så snabbt man kan. Flera försök får göras. Det blir dessutom en extra utmaning att välja en dag med rätt väder/vind. Deltagarna i de olika distrikten/städerna kan med fördel prata ihop sig och välja bana tillsammans.
ANMÄLAN
Ingen anmälan eller avgift krävs. Resultatet rapporteras in enligt nedan. KLASSER Polis H/D, Brand H/D. (Inga åldersklasser).
REGLER Valfri cykel. Elcykel ej tillåten. Ingen rulle eller pacing. Loppet körs solo. RESULTAT Loppet registreras med valfritt system, tex Strava, Garmin Connect etc.
Skicka ditt resultat till Marcus Claudelin via Facebook Messenger eller e-mail marcus.claudelin@gmail.com senast 1 juni. Ange förening och klass enligt ovan. Bifoga gärna en bild på dig och din cykel. Den 2 juni koras de svenska mästarna i respektive klass ?. Lyckas vi till och med slå deltagarrekord? Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.