Trevlig sommar önskar SBRIF.

Av | 10 juli, 2021

Äntligen ser det ut som vi kan starta om vår idrottsverksamhet om än i mindre skala beroende på vilken idrottsgren som det gäller. Fortfarande pågår ju pandemin som styr hur och vad som är lämpligt att göra och det skall vi förhålla oss till. De grenar som nu ligger ute för ert intresse är utomhus tävlingar där vi känner okej till att genomföra, se hemsidan om vilka som är på gång.

Så alla är välkomna till höstens tävlingar.

Nytt för hösten SBRIF har gjort upp ett samarbetsavtal med ett mediaföretag som skall hjälpa oss att ta fram programblad inför varje tävling, det innebär att varje arrangör kommer att bli kontaktade av en person från ”Förbundsmedia” som har sitt kontor i Östersund. De vill ha in diverse underlag och uppgifter från varje arrangör mm, för detta får varje arrangör en summa pengar idag 5000 kr förutom programbladet som levereras kostnadsfritt till varje arrangör.

Så njut nu av en skön sommar så ses vi till hösten!

Lennart Larsson ordf SBRIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *