Karlstad segrare i 7-manna Allmän klass

Av | 30 september, 2022

Årets slutspel i 7-manna Allmän klass ägde rum den 29:e september i Karlstad. I ett växlande väder så hälsade Karslstadsregionens brandchef Nils Weslien de tre lagen välkomna och uppmanade lagen till att fortsätta med att värna om lagidrottens betydelse i brandkårssverige samt önska dem lycka till och till schysst spel. Finallagen var förutom Karlstad, Södertörn och Jönköping. När lagen mött varandra hade alla lagen vunnit en och förlorat en match. Så den slutgiltiga tabellen blev väldigt jämn och flest antal gjorda mål fällde avgörandet och Karlstad stod som segrare.

Karlstad – Jönköping 2-0
Södertörn – Karlstad 4-3
Jönköping – Södertörn 3-0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *