SM-Halvmarathon

Av | 4 januari, 2016

Nu går det att anmäla sig till Brand-SM i halvmarathon som går i Göteborg den 21 maj 2016, i samband med Göteborgsvarvet. Polis- och Brand-SM kommer starta i Team Guld, mellan 6 och 7 startgrupp, seedade löpare längre fram.

Anmälan görs på samma sätt som förra året genom att fylla i formuläret. Ni får då tillbaka en tillgodokod.
Ni anmäler er sedan på goteborgsvarvet.se och uppger då Er tillgodokod i anmälningsprocessen.

Som vanligt kommer nummerlappsutdelningen, omklädnings- och förvaringsmöjligheter finnas vid Bragebacken för anmälda löpare. Räddningstjänstens IF, Storgöteborg är värd för Brand-SM och anmälan går via denna länk: www.rsgbg.se/Om-oss/Foreningar/RIF/Anmalan-Brand-SM-Goteborgsvarvet/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *