Författararkiv: jonte

X-firegames

Den 30/8 – 31/8 gör Sveriges främsta atleter från räddningstjänsten upp i Brand-SM i funktionell fitness på CrossFit Gripen i Malmö. Tävlingen startar kl 14 på fredagen och avslutas med en bankett på lördagskvällen. läs mer och anmäl ert lag på X-fire Games 2024 – X-fire Games (xfiregames.se)

Resultat Göteborgsvarvet

I strålande solsken och 24 grader varmt bjöd Räddningstjänstens IF Storgöteborg på Brand-SM i halvmarathon. Det var 133st brandmän av de över 40000st löpare som kom till start. Snabbast på Brand-SM var Joel Magnusson, Borås 1:15:50 följt av Andreas Bergstedt, Enköping/Håbo 1:17:10 Dennis Emilsson, Borås 1:19:38. Bra kämpat alla deltagare och tack för fin service… Läs mer »

Rinkbandy-SM oldboys

Fem lag kom till Stockholm för att göra upp om årets Brand-SM i rinkbandy för oldboys. Tyvärr var det bara 6 lag anmälda från början vilket ledde till att SM skulle avgöras på en dag utan inledande kvalomgångar för att få fram finallagen. Alla lag mötte alla och de 2 bästa fick göra upp i… Läs mer »

Inbjudan golf-SM

Den 27-29 augusti bjuder Brandkåren Attunda in till brand-SM i golf. Tävlingen kommer att spelas på Viksjö GK. Anmälan är öppen till 1 augusti.

Kallelse till Årsmöte

Fredagen den 26 april kallar SBRIF till årsmöte på Solna brandstation kl 15:00. Detta i samband slut spel i Rinkbandy-SM oldboys.Det går även att medverka digitalt via https://skiffra.se/my2dp6h8ruwv Fullständig kallelse finns i meny ”Om SBRIF” eller direkt på Årsmöte 2024 – SBRIF (brandsm.se) Välkomna önskar SBRIFs styrelse.

Resultat Skid-SM

Den 12-13 mars avgjordes Brand-och Polis-SM på skidor i Orsa Grönklitt. Första dagen bjöd på strålande solsken. Längdtävlingen avgjordes på en varvbana rund Rådsjön där varvet avslutades i det kuperade elljusspåret. Den alpina tävlingen avgjordes i en storslalom bana i Norrbacken. Det fanns även två klasser för snowboard och telemark. Dag två var det längdstafetter,… Läs mer »

Padel-SM

Den 10 april bjuder Brandkårens IF Eskilstuna in till Brand-SM i padel. Turneringen kommer att spelas i NumberOnePadel och anmälan är öppen till 10 mars. Vi kommer starta dagen 8:30 och matchstart är 9:00. Alla gruppspelsmatcher kommer spelas om 1set. Golden point hela turneringen. A-slutspel kommer spelas om 2set, med 2-2 som start i varje… Läs mer »

Anmälan till Göteborgsvarvet

Räddningstjänsten Storgöteborg bjuder som vanligt till Brand-SM i halvmarathon i samband med Göteborgsvarvet. Tävlingsdatumet är 18 maj och er anmälan måste vara inne och betald senast den 23/4. Läs mer om anmälan, seedning och anmälan görs på RIFGBGs hemsida Anmälan Göteborgsvarvet – Räddningstjänstens Idrottsförening (rifgbg.se)