Kategoriarkiv: Förbundsinfo

Dax för Årsmöte i SBRIF

När onsdagen den 12 april kl 16.00 och kommer att köra på videolänk https://skiffra.se/17e1l5w4hs94t Motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast 2 april. Dagordning finns här. Alla medlemmar varmt välkomna den 12 april kl 16.00. Styrelsen

Arrangörer saknas

Årets tävlingskalender börjas fyllas upp. Men vi saknar arrangörer till Orientering, Innebandy, Triatlhon och Mjuktennis. För 2023 söker vi arrangörer till alla idrotter. Är ni intresserad eller har frågor kontakta Jonathan alm1@rocketmail.com

Dax för Årsmöte i SBRIF!

När torsdag den 28 april kl 16.00 och kommer att körs på video länk, anslut till mötet via denna länk. Motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast måndag den 25 april. Dagordning hittar ni under flik ”Om SBRIF årsmöte 2022” Alla medlemmar varmt välkomna den 28 april kl 16 Styrelsen.

Nordiska brandmästerskapen 2022

Den 30 augusti – 2 september arrangerar Brandkårens IK Stockholm Nordiska brandmästerskapen. Tävlingen går vart annat år enligt en rullande schema i våra nordiska huvudstäder och Göteborg. Tävlingen skulle ha genomförts 2020 i Stockholm men har skjutits upp pga pandemin. Det kommer tävlas i fotboll, innebandy, terränglöpning och padel. Dessutom finns en social gren –… Läs mer »

2021 hur var det?

Ännu ett år som inte var som vanligt. Några idrotter genomfördes under hösten. Här finns verksamhetsberättelsen på 2021.

God jul och gott nytt år

Vi hade hoppas att vi skulle kunna genomföra ett ”normalt” år med våra brandkårstävlingar under 2022 med vissa anpassningar till pandemin. Med ökad smittspridning och nya restriktionen i samhället är det svårt att sia åt vilket håll det lutar. Vi hoppas kunna genomföra rinkbandy-SM under våren, om en med en senare start och mer kompakt… Läs mer »

Höstinformation

Efter myndigheterna öppnandet av samhället kommer även vi att försöka återgå till normal idrottsverksamhet. Under hösten har vi påbörjat tävlingsverksamheten litegrann och räknar med att under 2022 köra verksamheten fullt ut. Vi har arrangörer till vissa idrotter men saknar till andra. Vill ni hjälpa till att hålla liv i vår verksamhet så kontakta ansvarig i… Läs mer »

Nu kommer sommaren snart…

Solen har börjat värma upp landet och vi börjar se ljuset i denna pandemitunnel. Förhoppningarna om att vi ska kunna börja ses och tävla igen stiger. Vi tror just nu att vi kan kunna genomför utomhusidrotter till hösten. Årsmötet genomfördes i april utan några konstigheter. Padel är nu mer en officiell Brand-SM idrott. Vi planerar… Läs mer »