God jul och gott nytt år

Av | 23 december, 2023

Vi summerar ett 2023 som återhämtat sig skapligt efter pandemiåren. Vi hade Brand-SM-tävlingar i 12 olika idrotter där några har fått lite uppsving medans några kämpar på med låga deltagarsiffror.

Vi får hoppas och hjälpas åt att vi ska bli fler deltagare på vår tävlingar. Det är gemenskapen och att träffar kollegor runt om i landet som är en dela av tjusningen med våra Brand-SM-tävlingar, förutom själva tävlandet. I några av idrotterna samkör vi tillsammans med polisen.

Tävlingskalendern börjar fyllas upp och datum spikas. Men det finns några luckor kvar att fylla. Känner ni att ni skulle kunna bidra med en tävling där det saknas arrangör hör av er till någon i styrelsen.

Till sist vill vi i styrelsen passa på att önska er all en god jul och ett gott nytt år så ses vi på tävlingarna som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *