Innebandy-SM

Av | 16 december, 2015

Den 9 december var det äntligen dags för det första officiella Brand-SM i innebandy. Turneringen avgjordes i Göteborg. Det spelades sammanlagt 34 matcher under dagen och stundtals gick det ganska hett till och blandade känslor när det drog ihop mot slutet och man plockade målvakten för en eventuell kvittering.

I semifinalerna möttes Storgöteborg 2 och Borås där det blev 1 – 0 till Storgöteborg 2 och i den andra blev det Kristinehamn mot Storstockholm Farsta, som blev bästa tvåan. Matchen slutade 3-2 till Kristinehamn efter att Storstockholm Farsta haft ledningen med 2-0.

I finalen blev det Storgöteborg 2 mot Kristinehamn där det blev 1-0 efter bara några minuter men Kristinehamn var det bättre laget och kunde till slut vinna med 3-1. I bronsmatchen besegrade Borås Storstockholm Farsta med 2-1.

Läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *