Resulat Brand-SM golf 2012

Av | 9 september, 2012

En summering av Golf-SM 2012 i Örebro.

Ett nytt grepp med spel på två banor för alla var nytt för i år och även att man startade med så kallad kanonstart. Vilket innebär att alla startar samtidigt. Detta gjorde att det blev ett tidigare avslut på dagen och att väldigt många stannade kvar och åt mat i det fina vädret på Mosjö Golfbana den första dagen. För det var minst sagt ett strålande fint väder under onsdagen och det fanns inget att klaga på. På andra dagens spel på Citybanan i Örebro bjöds inte lika fint väder men det var kanske bara bra. Några var trötta efter onsdagens bankett på O’Learys och det var nog rätt skönt med lite svalkande vindar. Men inget regn föll från himlen och det får väl anses vara rätt ovanligt för att vara ett golf-SM

Resultatlista finns här

Väl mötta i Nynäshamn 2013!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *