Nordiska brandmästerskapen

Av | 18 september, 2018

Nordiska Brandmästerskapen startade 1935 och då var Göteborgs brandkår en av iniativtagarna, så därför är denna stad med som arrangör förutom de övriga huvudstäderna Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm. Sverige, Norge och Finland har med det fotbollslag som blev mästare året innan i respektive land. Spelen är varannat år och nästa gång är det Storstockholm som är arrangör 2020.

Förutom fotboll ska någon form av löpning med i programmet. Det är upp till arrangörsstaden att förutom dessa grenar även ta med en eller två extragrenar. Göteborg valde innebandy och det är ett populärt val. Som social gren valde Göteborg boule, som är en sport som passar alla.

Se alla resultat här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *