2 reaktion på “Orienterings-SM resultat

 1. Peter Ståhl

  Hej

  Jag är ansvarig för träning och idrott på Brandskyddsföreningen. Vi har varit medlemmar tidigare, men intresset falnade under en tid. Nu är vi fler som är intresserade och engagerade och vill ställa upp i en del av tävlingarna. Närmast är det Terränglöpnings- SM 5/10.
  Jag såg på er hemsida att medlemskapet var (2016?) 1 000 kr för organisationer upp till 99 anställda. Hur betalar vi denna avgift?
  Vi är två personer som redan anmält och betalat för deltagandet i Tjurruset – behöver vi göra något för att bli med i Terränglöpnings-SM startlistor?

  Hälsningar

  Peter

  Svara
  1. Lennart Larsson

   Hej Peter!
   Vad jag kan minnas så har under min tid som ordförande för SBRIF varit sen 2008 aldrig anställda på Brandskyddsförening medverkat på våra brand-SM tävlingar, och väldigt tveksam om ni har varit medlem i SBRIF, jag kan minnas fel. För enligt våra stadgar som ni kan läsa om angående medlemskap som ni kan hitta på vår hemsida brandsm.se under flik, om SBRIF och stadgar och medlemskap §10. Där står det klart vilka som äger tillträde som medlemmar i SBRIF och kan då få vara med och tävla i våra olika brand-SM arrangemang.
   Kan vara så att eftersom Brandskyddsföreningen har varit en väldigt fin sponsor till SBRIF under ett antal år och då vid vissa tillfällen haft möjlighet medverka på våra tävlingar dock utan att få räknas med i brand SM resultatet.
   Tyvärr så har Brandskyddsförening valt att hoppa av som sponsor till vår verksamhet och då ser vi igen koppling längre till varför ni skall kunna medverka på våra brand-SM arrangemang.
   Något oklart så är det bara höra av sig till undertecknad.
   Med vänliga hälsningar!
   Lennart Larsson
   Ordf SBRIF

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *