OCR-SM – Inställt

Av | 30 april, 2023

Pga för få anmälda är själva Brand-SM inställt i samband med Ultimate OCR. Men Ultimate OCR genomförs som planerat.

Brand-SM i OCR eller hinderlöpning som det också kan kallas kommer även i år att avgöras i samband med Ultimate OCR i Åkersberga/Stockholm den 13 maj.

Loppet består av 9km löpning och ett 40-tal hinder som ska tas på vägen.

Anmälan görs via länken och välj startgruppen som heter Brand-SM. 

Pallen 2022.

2 reaktion på “OCR-SM – Inställt

 1. Linus Havtorp

  Hej jag heter Linus Havtorp och jobbar på Värends Räddningstjänst. Jag anmälde mig till brand-SM i OCR Åkersberga. Men tycker att det var otydligt när jag anmälde mig. Det stod att man skulle anmäla en förening och då trodde jag att det skulle vara en förening sån är med i friidrott där OCR tillhör, så jag skrev IFK Växjö som jag också är medlem i. Jag vann mitt heat och var då snabbast i brand-SM. När jag kollade tidigare i veckan var det 8 anmälda till starttid 11:10 som var brand-SM. Det gick bara att anmäla sig till den tiden om man tryckte brand-SM. När jag gick i mål pratade jag med en brandman från Trelleborg och då kom en funktionär och sa att brand-SM var inställt för det var för få anmälda. Jag var nog inte anmäld för det var otydligt när jag anmälde mig. Troligtvis var det fler som gjorde fel. Jag är supernöjd med mitt lopp men lite besviken att det inte räknas som brand-SM resultat.

  Svara
  1. jonte Inläggsförfattare

   Hej
   Kul att du gillade loppet.
   När vi för 2 veckor sedan hittade vi bara en person som anmält sig till Brand-SM och med en klubb som gick att härleda till en räddningstjänst. Det fanns även 3 st till med dessa trodde vi inte var brandmän.
   Oavsett hade vi nog önskat minst 10st för att köra ett brand-SM.
   Nu hörde jag också i efterhand av arrangören att ni var några till som är brandmän men var anmälda i vanliga klasser. Tyvärr missade vi er.
   Vi får tillsammans göra mer reklam för att locka löpare till nästa år och hoppas att vi får till ett lopp. Det finns SM-medaljer som ligger och väntar 🙂
   / Jonathan

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *