Padel-SM avgjort

Av | 10 april, 2024

Dagens SM i padel avgjordes hos NumberOnePadel i Eskilstuna. I klasserna Allmän Herr och Oldboys. Totalt 25 lag kom till start fördelat 13 i Herr och 12 i Oldboys. 

Under förmiddagen spelades alla gruppspel och lunchen bröt av och gav lite vila innan slutspelen drog igång. Många fina och jämna matcher blev det i slutspelet och efter en lång dag av spel så korades tillslut segrarna. 

I oldboys segrade Enqvist/Lindström från Storstockholm då man finalslog Västerviksduon Helge/Schön. Trea slutade Södertörns Östling/Hansson. 

I Herrklassen slutade långväga Törnqvist/Nordell från Umeå som 3:a. Ska tilläggas att de dagen innan varit med i Rinkbandyns slutspel och även där knep de en bronsplats. 

På finalbanan stod regerande mästarna från Storgöteborg Andersson/Lundin på ena sidan nätet och på andra sidan hemmaspelarna Aren/Hammar. Återigen knep göteborgarna guldet och vem vet, tar de sitt tredje raka guld 2025? Och gör de det i så fall rent av på hemmaplan i Göteborg? 

Vi får se var SM hamnar 2025!

Vi tackar Räddningstjänsten i Eskilstuna och speciellt tack till Tobias Aren för att han dragit i trådarna för att ro arrangemanget i hamn. Ett tack även till NumberOnePadel och till alla ni spelare som kom till Eskilstuna och var med och spelade.

Fortsätt så och väl mött någonstans 2025 

Allmän klass:

Segrare
Erik Lundin & Pär Andersson Räddningstjänsten Storgöteborg 

Andra plats 
Sebastian Hammar & Tobias Aren Eskilstuna Räddningstjänst

Trea 
Joakim Törnqvist & Johan Nordell Umeå Brandförsvar 

Oldboys:

Segrare 
Kjelle Enqvist & Tony Lindström Storstockholms Brandförsvar 

Andra plats 
Stefan Schön & Jonas Helge Västerviks Räddningstjänst 

Tredje plats 
Pelle Hansson & Michael Östling Södertörns Brandförsvar 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *