Resultat Brand-SM golf

Av | 2 september, 2013

Årets stora golfbegivenhet är nu färdigspelad ute i natursköna Nynäshamns GK. År 2013 är nog ett av de varmaste och skönaste golfvädren för ett brand-sm på många år. Vi kommer att minnas många ljumma och härliga golfrundor med trevliga medspelare. För att lyckas med en tävling vad det än är, kommer man inte undan med att det ligger ett hårt arbete och en gedigen planering bakom.

Börjar med att lyfta på hatten för Södertörns brandförsvarsförbund (SBFF) och i första hand Lars-Åke Stevelind, med starkt stöd av golf- och bandyikonen Rolf Eriksson som tog sig an denna grannlaga uppgift att arrangera ett brand-sm i golf.

För att allt ska kugga i måste man ha starkt stöd av personer som kan logistiken med både tävlingsbiten och boendedito. Här lyckades SBFF att knyta till sig ett suveränt samarbete med både Nynäshamns GK och Körunda Golf & Konferenshotell, där många medarbetare med Ingela och Sofia i spetsen gjorde ett fantastiskt arbete för att vår vistelse skulle bli så angenäm som möjligt. Hälsa hela staben att vi blev härligt bortskämda och servade på ett fantastiskt sätt.

Sist men inte minst går mina tankar till alla dessa underbara medhjälpare, som på alla vis är själva smörjmedlet för att lyckas med en tävling, med över hundra deltagare anmälda. Allt ifrån domare, scorekortsutdelare, forecaddies, plus allt annat som behöver fixas. Tusen tack.

Avslutar med att hälsa nästa års arrangör Kristianstad ett lycka till och hälsar alla inblandade hjärtligt välkomna.
SBRIF genom Hans Eriksson

Vinnarna av lagtävlingen Yngre oldboys, Ronny Rylander och Christer Carlsson
Vinnarna av lagtävlingen Yngre oldboys, Ronny Rylander och Christer Carlsson

 

Vinnaren i oldboys Bengt Axgren med SBRf ordföranden Lennart Larsson och Rolf Eriksson SBFF

Vinnaren i oldboys Bengt Axgren med SBRf-ordföranden Lennart Larsson och Rolf Eriksson SBFF

Vinnaren i Yngre oldboys, Jan Bohlin, tar emot vinnarkavajen av  förra årets vinnare Bengt Axgren
Vinnaren i Yngre oldboys, Jan Bohlin, tar emot vinnarkavajen av förra årets vinnare Bengt Axgren

Individuella resultat
Lag resultat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *