Enkät för Brand-SM i innebandy

Av | 10 december, 2013

Den 31 oktober genomfördes det första inofficiella brand-SM i innebandy i Kristianstad.
Det var ett uppskattat arrangemang och genomfördess under en dag. Med gruppspel och sedan kvartsfinal, semifinal och ett avgörande finalspel.

Från Svenska Brand och Räddingstjänstens Idrottsförbund ser vi att detta verkar vara en gren som vi bör starta upp och skapa ett officiellt brand-SM arrangemang till 2014.
Därför vill vi ha in era synpunkter på hur själva spelformen skall bedrivas, med antal spelar på plan, typ av spelschema ex; genomföras som endagars turnering, alt seriespel med slutspel likt genomförandet av fotbollgrenen.

Därför vill förbundet att ni tar ställning till följande förslag eller alternativt att ni har ett eget förslag på genomförandet som ni förespråkar.

Länk till formuläret

Storlekar på spelplan får anpassas efter vilken typ av lag samma sättning som kommer att gälla för brand-SM i innebandy.

Brand-SM genomförs som endagars turnering med finalspel likt det som var i Kristianstad, alt tvådagar om intresset blir stort. Alternativt att vi spelar likt fotbollen med lottade matcher i första omgång och utslagning tills vi får 8 lag kvar till ett slutspel.

Speltid per match vid endagars turnering 15min, alternativt 20 minuter

Regler från Svenska innebandy förbundet kommer att följas.

Senast den 1 februari vill vi ha ditt svar.

2 reaktion på “Enkät för Brand-SM i innebandy

 1. Bengt- Åke Johansson

  Jönköping var med 2013 i Kristianstad och vi var helnöjda med
  Upplägget som RTJ med fler gjorde
  Där nere, mkt. Bra.
  Bengt-Åke

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *