Resultat Orienterings-SM

Av | 6 oktober, 2023

Årets brand-SM i orientering genomfördes i Tibrotrakten.

Vi var ett litet men väl naggande gott gäng som hade tagit oss till Tibro. Samlingsplatsen låg öster om samhället vid Tibro OKs klubbstuga Rankås där vi kämpade tapper om de ädla valörerna. 

Det tävlande fick njuta av två fantastiskt varma och soliga höstdagar. Kartan detta år bestod av ett stigrikt tävlingsområde men med en lite ovanlig kurvbild där det inte var så mycket av höga höjder utan däremot en mängd olika stora och djupa gropar, som gjorde att det blev tufft för deltagarna.

På kvällen mellan dag 1 och 2 så förflyttade vi oss till Billingen, Skövde där vi i IF Hagens klubbstuga hade samlats för en god och trevlig kamratmåltid, samt att det även förrättades medaljutdelning av dagens medeldistans ol tävling.

Efter dag 2 och avslutad tävling hälsade Norrtäljepolisen oss välkomna till Norrtälje trakten och nästa års brand-SM i orientering 2024. Och då hoppas jag att vi kan ställa upp med betydligt fler deltagare än detta år.

Vid pennan!

Lennart Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *