Nyhetsbrev #2

Av | 22 februari, 2013

För er som inte får vårt nyhetsbrev vill vi ändå göra er uppmärksam på vad som stod i det. 

Hej Idrottskamrater!

Hög tid att anmäla sig.

Ni har väl inte glömt att anmäla er till årets Brand-SM i skidor som vi kör i Sälen den 11-13 mars. Och det är just du som gör att vår tävling blir ett trevligt och bra arrangemang och sporten lever vidare. Tveka inte utan häng på. Info mm finns på vår hemsida www.brandsm.se

Innebandy

Som ni sett på vår hemsida har SBRIF tänkt att starta upp med en ny tävlingsgren, Innebandy. Arrangör för detta första inofficiella Brand-SM 2013 den 31 okt är Kristianstad räddningstjänst. Som arrangör så är Kristianstad mycket intresserad att få veta hur intresset ligger i vårt avlånga land just för denna gren. Därför vill de ha ett mejl från just er kår på att intresset finns, ingen bindande anmälan utan bara som underlag för fortsatt planering. Dem säger att 20 anmälda lag behövs för att tävlingen skall kunna genomföras. Så mejla till Heleneolsson1@hotmail.com  att ni har för avsikt att deltag, senast den 31/3.

Årsmöte

Den 27 mars håller SBRIF årsmöte och i år blir det på Byrtsa brandstation i Nerike, se dagordning på vår hemsida, www.brandsm.se. Styrelsen förstår att alla inte har möjlighet att närvara vid detta årsmöte. Men styrelsen vill gärna ha in frågor eller andra förslag på hur vi skall bedriva vår verksamhet. Så mejla motioner eller andra synpunkter till någon i styrelsen.

Förbunds Ordförande.
SBRIF
Lennart Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *