Höstinformation

Av | 12 oktober, 2021

Efter myndigheterna öppnandet av samhället kommer även vi att försöka återgå till normal idrottsverksamhet. Under hösten har vi påbörjat tävlingsverksamheten litegrann och räknar med att under 2022 köra verksamheten fullt ut.

Vi har arrangörer till vissa idrotter men saknar till andra. Vill ni hjälpa till att hålla liv i vår verksamhet så kontakta ansvarig i styrelsen så snart som möjligt, det är ni som utgör vår verksamhet. Så kolla i tävlingskalendern vad ni kan bidra med.

Närmast i tiden kommer Padel-SM Karlskrona i december samt Rinkbandyns första omgång planeras i januari. Inbjudan kommer inom kort.

Efterlysning!
Vår styrelse behöver föryngras. Vi ser gärna nya krafter som vill vara med. Arbetet innebär att vara kontakt mot våra arrangörer/räddningstjänster, mestadels via mail och telefon. Vi försöker även ses någon gång per år. Intresserad kontakta någon av oss i styrelsen för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.